EDİRNE / MERKEZ - Büyükdöllük İlkokulu

Dijital dergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı köy içi bando eşliğindeki kortej yürüyüşümüz ve okul içindeki etkinlikler ile kutladık.

Okulum Temiz (Covid-19 Bilgilendirme)

Okulum Temiz Nedir? : Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.   Başvuru öncesi okullarımız tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gerekmektedir. Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılmaktadır.

May

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri e Twinning okulu logosunu boyayarak 9 Mayıs e Twinning Gününü kutladılar. Öğrencilerimiz e Twinning projeleri ile eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyorlar.

Mrt

eTwinning okul etiketleri açıklandı.2018 yılında eTwinning Okulu Etiketi ünvanını Türkiye’de 180 okul almaya hak kazanmıştı. Bu yıl %66 artışla 298 okulumuz daha bu ünvana layık görüldü. Edirne Büyükdölük İlkokulu ve Ortaokulu da e Twinning okulu olma hakkı kazandı.